Oblivion (2013) Oblivion

Oblivion (2013) Obliviontrailer
Regia
Joseph Kosinski
Cu
Tom Cruise, Morgan Freeman, Olga Kurylenko, Andrea Riseborough
Gen film
Acţiune
Aventuri

Locuitor al unui Pământ situat într-un viitor spectaculos, în care totul s-a schimbat radical, fără a mai păstra ceva din înfăţişarea de odinioară a acestuia, confruntarea unui om cu trecutul îl va conduce într-o călătorie a descoperirilor şi a redefinirii personale în vreme ce luptă din răsputeri să salveze de la pieire întreaga omenire.

Jack Harper (Cruise) este unul dintre ultimii reparatori de drone plasate pe Pământ. Parte a unui proiect de amploare al cărui scop este acela de a extrage resurse vitale de pe suprafaţa Terrei în urma unui război cu un inamic înfricoşător, The Scavangers, misiunea lui Jack este aproape de final.

Trăind şi patrulând sub minunatul cer aflat la mii de metri distanţă, modul său alert si plin de curaj în care îşi desfăşoară existenţa este dat peste cap în momentul în care salvează o frumoasă necunoscută dintr-o navă prăbuşită. Apariţia ei declanşează un lanţ de evenimente care îl forţează să se îndoiască de tot ceea ce ştia şi pune în mâinile sale soarta omenirii.

FILMUL NU ESTE APĂRUT ÎNCĂ CÂND APARE VA FI POSTAT PE SITE

Advertisements

Posted on January 12, 2013, in Actiune, Aventura, Familie and tagged , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: